Tort cu blat crocant de migdale, mousse de cocos, jeleu de visine si mousse de ciocolata

Food and More
24.01.2016
Autor: Revista Blogurilor

Ingrediente:Blat crocant:100g unt100 g zahar100 g faina100 g migdale20 ml apa receBlat alb:1 ou2 linguri zahar1 lingura ulei2 linguri faina1 varf de cutit praf de coptMousse de cocos:100 ml lapte de cocos(sau 100 ml lapte+2 linguri nuca de cocos)2 galbenusuri50 g zahar 150 ml frisca lichida2 albusuri2 linguri zahar5 g gelatina20 g apa receJeleu de visine:100 g visine din compot 100 ml sirop din compot 50 g zahar7 g gelatina20 g apa receMousse de ciocolata:200 g ciocolata2 galbenusuri70 g zahar5 g gelatina20 g apa rece250 ml frisca lichidaGlazura:200 g ciocolata200 ml frisca lichida100 g z… citeste mai mult

Vezi sursa

Articole similare:

Top