Tinder s-a schimbat: Ce s-a introdus nou în aplicație

Business
22.07.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Tinder ofera o noua facilitate adresata grupurilor. Aceasta le permite utilizatorilor sa-si faca mai multi prieteni, sa-i gaseasca pe cei vechi sau sa comunice in grup. Pana in prezent, aplicatia se adresa persoanelor singure care doreau sa iasa la intalnire cu cei cunoscuti in mediul online.

Citește și: Dan Mihalache a fost INTERCEPTAT: Ce a putut spune despre Rareş Bogdan şi Mihai Gâdea / VIDEO

Acum, fondatorii Tinder doresc sa optimizeze aplicatia, astfel incat aceasta sa faciliteze noi legaturi sociale si sa depaseasca latura romantica a conexiunilor. De data aceasta, Tinder va avea in vedere intreaga viata sociala a unei persoane.
Cei care detin aplicatia vor putea sa comunice cu alte grupuri sau cu alti prieteni. Organizarea va fi usurata, deoarece crearea unui grup pe Tinder va duce la planificarea timpului si a activitatilor cu ceilalti.

Citiți și: Unul dintre cei mai influenți șefi din presă și-a dat demisia după ce s-a dat la prezentatoare

Tinder este detinut de InterActiveCorp (IAC), o companie din New York care detine si site-ul de intalniri Match.com, serviciul de cautare Ask si site-ul de stiri The Daily Beast. 85% dintre utilizatori au varsta cuprinsa intre 18 si 34 de ani.
Tinder Social a fost testat anul aceasta in Australia si urmeaza sa fie testat in Marea Britanie, SUA, Canada, Australia, Noua Zeelanda si India, informează PRO TV.

Citește și: Andra Măruţă, victimă a escrocilor: Ce a păţit vedeta

Articole similare:

Top