Te-ai întrebat de ce nu se poate trage cu arma sub apă? Iată răspunsul în acest VIDEO ȘOCANT

Interesant!
29.01.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Un fizican a pus la cale un experiment inedit pentru a demonstra de ce nu poti sa tragi cu o arma sub apa. Andreas Waht a vrut sa vada ce se intampla atunci cand deschizi focul sub apa. Asa ca s-a scufundat intr-un bazin si a legat de tragaci o sfoara, pentru ca arma sa poata trage. Șocant e că omul de știință a îndreptat mitraliera înspre el, iar dacă experimentul ar fi eșuat, el ar fi fost ucis.

Citește și: SEX Ce se mai discută în ședința Consiliului General al Primăriei București: Propuneri de partide de sex pentru mai multe femei / VIDEO
Desi arma a functionat si glontul a fost tras, din cauza rezistentei opuse de apa, glontul s-a dus pe traiectorie, dar pe parcurs, a cazut la fundul bazinului, fara sa il raneasca pe barbat. Glontul a iesit cu aceeasi viteza cu care ar fi facut-o in mod normal, la suprafata apei, dar impulsul a scazut pe parcurs ce inainta.

Citește și: Cristi Borcea a dat o nouă lovitură: Are o amantă foarte tânără și în Constanța
„Este mult mai greu sa creezi miscare sub apa decat in aer pentru ca moleculele de apa sunt mai apropiate decat moleculele de aer. ” a spus omul de stiinta.
Dupa ce a incheiat experimentul, barbatul a iesit teafar din bazin, tinand glontul deasupra capului, ca pe un trofeu.

Citește și: Iată ce LOCURI SECRETE a decis Google să ȘTEARGĂ de pe Google Earth

Articole similare:

Top