Stephen King are un nou proiect de televiziune, alături de J.J. Abrams / VIDEO

Arta si Cultura
09.03.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Producătorul-regizor J.J. Abrams și scriitorul Stephen King își vor uni din nou forțele pentru a crea serialul de televiziune „Castle Rock”, al cărui nume face trimitere la localitatea fictivă în care popularul autor își plasează acțiunea din multe romane ale sale, relatează EFE.

Printr-un mesaj pe Twitter, studioul Bad Robot, aparținând lui Abrams, a postat un clip în care apar titlurile unor romane ale lui Stephen King precum „Salem’s Lot” sau „The Shop”.

Citește și: Se SCHIMBĂ vremea în România: Unde revin NINSORILE

În acest clip figurează și numele lui Annie Wilkes, personajul din ‘Misery’, sau al închisorii Shawshank, în care se petrece acțiunea filmului de succes ‘The Shawshank Redemption’ (1994), cu Morgan Freeman și Tim Robbins în rolurile principale.
În imagini apare și harta statului Maine, fără a da alte detalii despre această nouă producție care va fi difuzată în serviciul de ‘streaming’ (online) Hulu.

Citește și: APOCALIPSA anunțată de Victor Ponta: Ungaria, Transilvania şi Banatul sunt vizate

Potrivit site-ului de specialitate The Hollywood Reporter, serialul va întrepătrunde personaje și subiecte ale mai multor romane din universul literar al lui Stephen King.
Abrams și King au colaborat deja la producția pentru micul ecran „11.22.63”, un mini-serial de science-fiction cu James Franco în rolul principal, despre călătoria în timp a unui profesor, care încearcă să evite asasinarea președintelui SUA, John F. Kennedy.

Citește și: Perchezitii de AMPLOARE – Nepoții și finii lui Gigi Becali, luați PE SUS de MASCAȚI: Acuzații GRAVE
C45_aidUYAAVOKF

Articole similare:

Top