Sora lui Jean de la Craiova, legături cu Dorin Cocoș: Ce a spus fostul soț al Elenei Udrea la DNA

Interesant!
18.05.2016
Autor: Cristi Teodorescu
elena udrea si dorin cocos

In denuntul facut de Dorin Cocos la DNA, omul de afaceri a explicat ca o parte din banii provenitit din spaga din “dosarul Microsoft” au fost spalati prin imtemediul unui restaurant cu specific romanesc deschis in Emirate…

“In perioada 2008 – 2011 am primit de la Dinu Pescariu 700.000 de euro in contul meu din Banca Transilvania, suma ce se regaseste si in declaratiile de avere ale fostei mele sotii, Elena Udrea. Am mai primit de la Dinu Pescariu suma de 200.000 de euro intr-un cont din Dubai al unei prietene pe nume Dumitrache Doina care a deschis un restaurant cu specific romanesc”, se specifica in denuntul facut de Dorin Cocos la DNA.

Citește și: Laura Chiriac LOVEȘTE dur Realitatea, după scandalul din studio: Îmi datorează patru salarii

Evident ca toata lumea stia ca respectiva locatie ii apartine lui Cocos, dar interesant este faptul ca Doina Dumitrache este sora lui Jean Dumitrache, nimeni altul decat Jean de la Craiova!
Femeia ar fi lucrat ani buni in domeniul alimentatiei publice, acolo unde i-ar fi cunoscut de Dorin Cocos si Elena Udrea, intre cei trei legandu-se o relatie de prietenie.

Citește și: ANUNȚUL care dă fiori: Primul om creat în laborator

Chiar daca de-a lungul timpului au existat mai multe articole in presa cu privire la restaurantul Decebal de la Dubai, in care i se canta “prohodul” locatiei cu specific romanesc, cu toate acestea localul functioneaza si acum, fiind frecventat in special de romanii care lucreaza sau tranziteaza din diferite motive zona, scrie wowbiz.ro.

Citește și: DEMISIE la PRO TV: A plecat din televiziune după 15 ani

Articole similare:

Top