ȘOCANT O cântăreață a murit pe scenă, în timp ce cânta: Ce i s-a întâmplat / VIDEO

Dive
07.04.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Un star pop a cantat timp de 45 de minute intr-un concert, in ciuda faptului ca fusese muscata de o cobra, dupa care a murit pe scena.

Irma Bule, 29 de ani, a sustinut un concert in orasul Karawang, West Java, iar in coregrafie a fost introdus si un sarpe veninos. De altfel, cantareata indoneziana era cunoscuta pentru faptul ca in spectacolele ei apareau si reptile. O cobra regala, botezata Rianti, despre care ea a crezut ca ii fusesera inlaturati coltii veninosi, a fost „partenera” de scena, relateaza Daily Mail.

Citește și: Cine a comandat spionarea Laurei Codruța Kovesi: Dezvăluiri incendiare de la vârful politicii

Cantareata a fost muscata de cobra chiar la inceputul concertului, insa nu s-a panicat si nu a spus nimic, pentru ca era convinsa ca sarpele nu mai era veninos si, deci, nu era in pericol.
Insa veninul intrase in corpul ei si a ajuns repede in sange si la organele vitale, pentru ca Irma s-a miscat mult. Dupa 45 de minute, i s-a facut brusc rau, a inceput sa vomite si a lesinat.

Citește și: Cristian Tudor Popescu, ipoteză EXPLOZIVĂ despre spionarea lui Kovesi: Cine ar fi plătit

A fost dusa de urgenta la spital, insa, din pacate, decesul a fost confirmat dupa scurt timp.
Cobra regala are unul dintre cele mai toxice veninuri, care ataca sistemul nervos rapid: vederea devine neclara, apar ameteli si paralizie, victima incetand repede sa respire. Potrivit unui expert de la centrul de cercetari Tulala Snake, intervievat de o publicatie asiatica, acest tip de sarpe poate ucide un elefant adult.

Citește și: Primele imagini cu unul dintre spionii care au terorizat-o pe Laura Codruţa Kovesi / FOTO

Articole similare:

Top