ȘOC la Antena 1: Ce s-a întâmplat la X Factor și care sunt concurenții calificați

Arta si Cultura
10.12.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Concurenţa a fost mare, emoţiile şi mai mari, însă vocile lor au răsunat şi au atras decizia publicului şi a juriului. Au luptat cu toate forțele pentru a rămâne în concurs, însă doar șapte au reușit.

Delia se poate declara cel mai fericit şi norocos mentor! Merge mai departe cu toţi cei trei concurenţi: Alex Mladin, Emilian Nechifor şi Raul Eeregep.

Citește și: Valentina Pelinel a cedat: A anunţat cine e tatăl copilului, dar şi ce urmează să facă

Nici Carla’s Dreams nu se poate plânge. Le va avea, în semifinala, pe fetele lui: Izabela Simion şi Olga Verbitchi.

Horia rămâne cu Loredana Anghelache, iar Ştefan Bănică şi-a pierdut toţi concurenţi. O premieră nefericită, în prima runda a Galelor Live.
Primul concurent care merge mai departe este Alex Mladin din echipa Deliei. Foarte multe voturi l-au propulsat în marea finală pe acesta.

Citește și: Andreea Marin îl DISTRUGE pe Tuncay Ozturk: Mesajul dur al Zânei pentru soțul cu care e în divorț

Izabela Simion este concurenta din echipa lui Carla`s Dream care a trecut cu bine peste prima Gală Live de la „X Factor”. Raul a fost salvat de public, Emilian Nechifor merge şi el mai departe. Echipa Deliei nu s-a destrămat şi merg mai departe toţi concurenţii din echipa cântăreţei.
Primul concurent salvat din echipa lui Horia Brenciu este Loredana Anghelache, cunoscută ca „Prinţesa de aur”. Loredana a stat cu sufletul la gură până când şi-a auzit numele.

Citește și: Cristi Borcea e TERMINAT! Gigi Becali îi plânge de milă: Anunțul făcut de medici

La duel vor intra 3 O’Clock din echipa lui Ştefan Bănică şi Marcel Roşca din echipa lui Horia Brenciu. Cei care pleacă acasă pentru că au fost cel mai puţin votaţi este grupul Apollo, din echipa lui Ştefan Bănică Jr.
În urma duelului, Horia Brenciu, Delia şi Carla`s Dream l-au ales pe Marcel să meargă mai departe în cea de-a doua etapă a Galelor Live. Echipa lui Ştefan Bănică s-a destrămat, acesta nu a mai rămas cu niciun concurent, fetele de la 3 O’Clock au fost eliminate în această seară.

Citește și: Decizie a instanței care poate produce SCHIMBĂRI MAJORE în România: Toți suntem vizați

„X Factor” este o competiție românească televizată care își propune să găsească noi talente muzicale vocale. Emisiunea face parte din franciza internațională „The X Factor”, al cărei format a fost creat în 2004 de Simon Cowell. Din juriul „X Factor” al ediției din 2016 fac parte: Horia Brenciu, Delia Matache, Carla’s Dreams și Ștefan Bănică Junior.

Citește și: Dezvăluiri zguduitoare ale creierului atentatelor din SUA: Teroristul a spus totul

Articole similare:

Top