ȘOC în trailerul Pirații din Caraibe: Dead men tell no tales! Johnny Depp a fost scos din clip / VIDEO

Entertainment
05.10.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Fanii seriei Pirații din Caraibe au parte de o mare surpriză. Trailerul pentru noul film „Dead men tell no tales” sau „Răzbunarea lui Salzar”, care va apărea în 2017, a fost lansat în această duminică.

Pentru cei care sunt îngrijorați de faptul că Jack Sparrow (Johnny Depp) nu apare în trailer, producătorii îi anunță să stea liniștiți fiindcă acesta rămâne personajul principal al filmului, potrivit Huffington Post.

Citește și: Tolontan, DEZVĂLUIRI: Gyuri Pascu frecventa un cult ostil medicinei moderne. Cine era maestrul Dang

Regizat de Joachim Rønning și Espen Sandberg după scenariul scris de Jeff Nathanson, filmul prezintă o nouă aventură a Căpitanului Jack Sparrow. Ghinionistul pirat este urmărit de vechiul său inamic, Căpitanul Salzar, care după ce a evadat din Triunghiul Diavolului împreună cu supușii săi, e hotărât să nimicească toți pirații de pe mare. Singura scăpare pentru Jack este să găsească Tridentul lui Poseidon, un artefact puternic care îi garantează posesorului controlul total asupra mărilor.

Citește și: Bodo de la Proconsul, declarație neașteptată despre fostul socru, Traian Băsescu

Din noul film nu vor lipsi nici Will Turner (Orlando Bloom) sau Căpitanul Hector Barbossa (Geoffrey Rush). Mai mult, spre bucuria fanilor, aventurii i se va alătura actorul Javier Bardem (în rolul Căpitanului Salzar), Kaya Scodelario (în rolul Carinei Smyth) și Golshifteh Farahani (în rolul Haifaa Meni). O altă surpriză în noul film va fi apariția lui Paul McCartney, fostul membru al trupei Beatles.

Citește și: Traian Băsescu s-a prezentat la ICCJ pentru a depune o plângere/ UPDATE

Articole similare:

Top