ȘOC în SUA: Un polițist declară că Tupac a fost ucis la comanda lui P. Diddy / VIDEO

Interesant!
06.02.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Într-un nou documentar despre moartea celebrului rapper Tupac, un fost poliţist din Los Angeles a făcut o declaraţie şocantă: artistul ar fi fost omorât la comanda lui P. Diddy, contra sumei de un milion de dolari. Misterul morţii rapperului Tupac Shakur rămâne nerezolvat, la aproape 20 de ani de la momentul în care a fost împuşcat în centrul oraşului Las Vegas, imediat după ce a asistat la un meci al lui Mike Tyson.

Citește și: David Beckham și Victoria au divorțat: Trebuie să împartă 1 miliard de dolari

Conform celei mai populare teorii existente până zilele trecute, Tupac ar fi fost asasinat din ordinul lui Notorious BIG, un alt rapper celebru care devenise cel mai mare duşman al lui Tupac. În cadrul emisiunii “Murder Rap”, difuzată, zilele trecute, la un post TV din SUA, un fost detectiv de poliţie din Los Angeles, Greg Kading, care a fost implicat în celebrul caz, susţine că asasinatul ar fi fost comandat de altcineva. Este vorba de P. Diddy, unul dintre cei mai bogaţi rapperi ai momentului, care în anii ’90 se număra printre cei mai buni prieteni ai lui Notorious BIG.

Citește și: Jurnalistă de la televiziunea publică, agresată sexual în timpul unei transmisiuni în direct / VIDEO

Kading susţine că P. Diddy i-a oferit un milion de dolari lui Duane Keith “Keffe D” Davis, un membru al unei temute grupări infracţionale din Los Angeles, ca să îi omoare atât pe Tupac, cât şi pe Suge Knight, patronul casei de discuri care îl reprezenta pe Tupac. Totuşi, pe 7 septembrie 1996, în timp ce plecau cu maşina de la un meci al lui Mike Tyson în Las Vegas, Tupac şi Suge au fost atacaţi de vărul lui Davis, Orlando “Baby Lane” Anderson. Tupac a fost împuşcat de mai multe ori şi a murit şase zile mai târziu, în timp ce Suge a scăpat cu răni minore. Totodată, Anderson a fost găsit mort de poliţie câteva zile mai târziu.

Citește și: Orașul din nordul României care e printre cele mai recomandate destinații de vacanță în Europa
Asasinarea lui Tupac nu a rămas nepedepsită la acea vreme. Astfel, potrivit fostului poliţist, Suge Knight a plătit un alt criminal ca să îl omoare pe Notorious BIG. Pentru acest lucru, Suge a apelat la Wardell “Poochie” Fouse, pe care l-a plătit cu 13.000 de dolari. Notorious BIG a fost împuşcat mortal pe 9 martie 1997, în Los Angeles, scrie ziarulring.ro

Citește și: OPINIE Nevertebratele cu coloană oficială

Articole similare:

Top