Siguranța lui Klaus și Carmen Iohannis, pusă în pericol de niște flori

Interesant!
23.07.2015
Autor: Cristi Teodorescu

Serviciul public al Primăriei Sibiu, care se ocupă cu administrarea domeniului public, a montat pe fiecare stâlp de pe strada Bâlea câte un ghiveci cu flori. Acţiunea nu este întâmplătoare dacă ne gândim că pe acea stradă locuieşte preşedintele Klaus Iohannis. La câteva zile, o maşină cu braţ telescopic ridică un angajat al primăriei până la nivelul florilor pentru a uda cu un furtun muşcatele din ghivece.

Din toată strada, doar stâlpul din faţa casei din Sibiu a preşedintelui Iohannis nu are o floare. Motivul: siguranţa şefului statului, dar şi intimitatea Primei Doamne.

Tocmai această operaţiune nu a fost pe placul ofiţerilor SPP care asigură paza locuinţei familiei Iohannis de pe strada Bâlea 29. Aşa că au interzis autoutilitarei să ridice angajatul până în poziţia de unde ar fi putut trage cu ochiul în curtea prezidenţială. Nu ar fi exclus ca prima doamnă să poată fi surprinsă la plajă sau într-o ţinută nedemnă de statutul soţului.
Prin urmare, stâlpul din faţa casei preşedintelui a fost văduvit de coloratele flori, iar angajatul desemnat cu stropitul muşcatelor nu are voie să se urce decât pe restul stâlpilor. Nea Petrică de la “Spaţii Verzi” spune că udă florile din Sibiu de peste 20 de ani. “Păi cum arată strada aia cu un singur stâlp fără flori?”, se întreabă supărat nea Petrică, scrie libertatea.ro
05-flori1_82709436dc

ds

Articole similare:

Top