Și-a rupt vecina în bătaie: Două femei s-au bătut timp de 20 de minute / FOTO

Interesant!
22.08.2016
Autor: Cristi Teodorescu

O femeie in varsta de 68 de ani din Singapore a indurat clipe de chin dupa ce a fost atacata cu brutalitate de o vecina.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din scara blocului o arata pe femeia 43 de ani cum isi taraste pe jos vecina mai in varsta, o plesneste, o loveste cu pumnii si o calca pe cap.

Citește și: VIDEO – Scandal monstru la Rio: antrenorii se dezbracă și aruncă cu ghete în arbritri

Atacul a avut loc in urma cu doi ani, iar Toh Siew Hong, femeia abuzata, a asteaptat rabdatoare ca instanta sa hotarasca pedeapsa pentru vecina care a batut-o cu brutalitate timp de aproape 20 de minute, scrie Straits Times.
„Am implorat-o sa se opreasca, dar mi-a ignorat rugamintile. A continuat sa ma loveasca si sa ma calce pe cap pana cand am lesinat. Am crezut ca o sa mor”, a povestit femeia.

Citește și: Informație dureroasă despre Victor Ponta: abia acum s-a aflat

Agresoarea, care avea un istoric penal de violente, a fost condamnata la cinci ani si jumatate intr-o institutie de corectie din Singapore, cu un regim de detentie sever, in care ajung doar recidivistii si unde pedepsa nu este redusa pentru buna purtare.
Atacul femeii nu ar fi avut niciun motiv in spate. Oamenii din bloc povestesc ca aceasta obisnuia sa tipe la toata lumea si sa loveasca la intamplare usile cu piciorul, relatează PRO TV.

Citește și: Decizie radicală luată de Elena Udrea: vrea să se dezlipească de Băsescu

1_7 assaultmain bash1_wb bleed pic2_8 pic3_8 pic4_10 wb1 wb2 wb3 wb4 wb5 wb6 (1) wb6 wb7

Articole similare:

Top