Shakira a refuzat să meargă la nunta lui Lionel Messi: Ce CONFLICT e la Barcelona

Dive
27.03.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Vedeta pop Shakira a refuzat invitația la nunta lui Lionel Messi, deși iubitul artistei, fotbalistul spaniol Gerard Pique, este cel mai bun prieten al lui Messi și coechipierul acestuia la FC Barcelona, informează The Sun.

Fotbalistul argentinian urmează să se căsătorească în luna iunie, iar Shakira (40 de ani) figura pe lista de invitați.

Citește și: DETALII HALUCINANTE Tacâmuri de aur, baldachin și polițiști-slugi:Viața lui Gigi Becali din PUȘCĂRIE

Cu toate acestea, între cântăreața columbiană și viitoarea mireasă, Antonella Roccuzzo, au existat întotdeauna relații reci, în condițiile în care Antonella, 29 de ani, este bună prietenă cu fosta iubită a lui Pique, Nuria Tomás, încă dinainte ca fotbalistul să înceapă relația cu Shakira în 2010.

„Shakira a refuzat invitația, invocând dificultăți legate de program”, a declarat o sursă spaniolă, adăugând că divergențele dintre cele două par insurmontabile.

Citește și: ACUZAȚII grave ale lui Mitică Dragomir: ‘Cei mai mulţi bani i-a cheltuit cu Ponta’

Antonella și-ar fi manifestat antipatia față de vedeta columbiană, atunci când nu ar fi făcut referire public la ziua ei pe social media luna trecută.

Nunta va avea loc pe 24 iunie, la aniversarea de 30 de ani a atacantului echipei FC Barcelona. Conform Daily Mail, din cauza Shakirei, nici Pique nu va participa la ceremonie.

Citește și: Dezvăluiri incendiare din pușcărie ale lui Victor Becali:’Fratele lui Băsescu stă cu mine în cameră’

Articole similare:

Top