Sfaturi utile pentru a câștiga la pariuri sportive

Business
07.01.2019
Autor: Cristi Teodorescu

In Romania toata lumea se pricepe la fotbal (….si la politica).  Este evident ca cei care se pricep la fotbal au pretentia ca se descurca si la pariuri sportive. In realitate, pentru a castiga la pariuri este nevoie de documentare si multa inspiratie. Rezultatele evenimentelor sportive depind de foarte multi factori si, de multe ori, infirma statistica. Desi nu exista o reteta pentru a reusi la pariuri, daca respecti unele reguli, iti imbunatatesti substantial sansele.

Stim ca uneori este incitant sa mergi la o agentie de cartier pentru a paria. Te mai intalnesti cu o cunostinta, mai schimbi o idee cu un necunoscut si mai afli de cineva care a castigat de curand. Pariorii profesionisti recomanda totusi pariurile la agentiile online, unde beneficiezi de o oferta mai bogata, de posibilitatea de a plasa pariuri cu cea mai mare cota din piata, de optiunea cash out, de posibilitatea de a plasa in timp util un ,,contrapariu” sau de pariuri live.

Se recomanda alegerea a doua sau trei agentii, in functie de oferta, de metodele de depunere si de retragere, de renume, dar si de strategia de pariuri pe care o alegi. Daca ai preferinte pentru pariuri pe anumite sporturi, pe goluri, cartonase sau evenimente in meci, trebuie sa alegi o casa de pariuri care are o oferta bogata de selectii pentru acestea. Pentru a face mai usor acest proces de selectie este indicat sa consulti o comunitate de pariori, de preferinta un site bun de predictii si ponturi. Aici, pe langa ponturi pentru pariuri, variante de bilete si analize sportive, vei gasi sfaturi utile in legatura cu agentiile de pariuri online autorizate sa functioneze in Romania, dar si strategii de pariere descrise in amanunt.

Foarte important pentru un parior este sa isi stabileasca un buget de pariuri in functie de veniturile lunare. Tot pariorii profesionisti recomanda ca acesta sa nu depaseasca 10% din venituri, pentru a nu afecta viata de zi cu zi. in functie de acest buget si de strategia de pariere trebuie aleasa si miza medie pe care trebuie sa o aiba pariurile. O alta recomandare a celor care au reusit sa obtina castiguri la pariuri este ca acestea sa fie in general simple (cu o singura selectie) si, in mod exceptional, cu 2 sau 3 selectii. Un numar mai mare de selectii aduce o crestere importanta de cota, dar si reduce drastic sansele de castig.

O regula de baza a pariurilor spune ca trebuie sa pariezi pe competitiile pe care le cunosti. Indicat este sa pariezi pe doua sau trei competitii pe care le cunosti mai bine. Cum in Romania se pariaza, in general, pe fotbal, una dintre aceste competitii ar trebui sa fie Liga 1. Informatiile despre meciurile acestei intreceri si sportivii implicati sunt mai usor de obtinut. Tot informatiile obtinute cu usurinta sunt motivele pentru care Serie A este o competitie foarte tentanta pentru pariorii romani. Trebuie tinut cont ca, atunci cand ai unele competitii preferate, nu trebuie sa pariezi niciodata pe echipele al caror fan esti. Selectiile la pariuri trebuie alese cu obiectivitate, lucru pe care nu il poti face atunci cand analizezi echipa cu care tii.

Pariorii cu experienta recomanda evitarea pariurilor pe derbiuri sau pe meciuri cu incarcatura emotionala, cum ar fi meciurile intre echipele din acelasi oras: Manchester United vs. Manchester City, Inter vs. Milan, Everton vs. Liverpool, etc. In aceste meciuri forma de moment nu conteaza foarte mult, rezultatul final fiind influentat mai mult de determinarea sportivilor.

Pariurile live trebuie abordate cu prudenta. Oferta bogata si rapiditatea cu care se desfasoara evenimentele ti-ar putea da peste cap strategia de pariere si sa produca paguba in buget. Pentru a paria live trebuie sa urmaresti evenimentul respectiv in transmisiune directa, pentru a avea o idee corecta despre felul in care decurge intalnirea. Trebuie evitata tendinta de a paria la recuperare atunci cand un pariu este pierzator.

Indiferent de situatie, pentru a risca cat mai putin, trebuie plasate pariuri doar pe selectiile in care ai mare incredere sau pe selectiile cu valoare. Abaterea de la aceasta regula este cea mai mare greseala pe care o poate face un parior si de obicei lasa gauri in bugetul acestuia.

Articole similare:

Top