Șeful de la Twitter spune de ce nu a blocat niciodată pe nimeni

Interesant!
02.08.2016
Autor: Cristi Teodorescu

CEO-ul Twitter, Jack Dorsey, spune că nu a blocat niciodată pe nimeni pe reţelele de socializare, cu toate că se întâmplă de multe ori să fie hărţuit şi să primească mesaje foarte urâte. Dimpotrivă, acesta crede că online-ul este un mijloc care face mult mai uşor dialogul chiar şi pe marginea unor probleme foarte serioase, aşa că preferă să citească ce postează oamenii şi să păstreze un contact permanent cu ei.

Cofondatorul şi CEO-ul companiei Twitter, Jack Dorsey, a acordat un interviu pentru emisiunea The Today Show, în care, printre altele, a fost întrebat şi despre problema hărţuirii online, din ce în ce mai frecventă pe reţelele de socializare.

Citește și: Spionul lui Băsescu CUTREMURĂ sistemul: acuzații GRAVE pentru SRI și DNA

„Situaţia este dezamăgitoare, dar, din păcate, reflectă foarte fidel lumea în care trăim. Vedem în jurul nostru la fel de mult optimism, pe cât vedem pesimism”, a spus Dorsey. CEO-ul Twitter a explicat modul în care percepe el platforma de socializare, arătând că Twitter-ul este extrem de util pentru construirea unui dialog puternic în ceea ce priveşte problemele sociale.

Întrebat de moderator dacă s-a simţit vreodată sabotat sau agresat online, Dorsey a spus că, într-adevăr, i se întâmplă să primească personal plângeri şi reclamaţii din partea utilizatorilor. „Uneori primesc şi mesaje foarte urâte”, a declarat cofondatorul Twitter.

Citește și: SURPRIZĂ TOTALĂ Simona Halep se mărită: El e viitorul soț

În astfel de situaţii, cei mai mulţi dintre internauţi recurg la metoda simplă şi sigură de a scăpa de „prietenii” nepotriviţi: îi blochează. Jack Dorsey spune, totuşi, că niciodată nu a apelat la aceste mijloace.

„Nu am blocat niciodată pe nimeni. Vreau să văd ce spun oamenii şi chiar îmi doresc să am contact permanent cu ei”, a răspuns Dorsey.

Citește și: Ambasadorul Dan Mihalache, implicat într-un NOU SCANDAL: ‘Instituie DICTATURA’ la Londra

CEO-ul Twitter nu este, însă, singura celebritate care nu a raportat pe nimeni pe Twitter. Şi preşedintele american Barack Obama a adoptat aceeaşi strategie şi chiar a anunţat public acest lucru după ce un copil de 13 ani a pretins că Obama i-a blocat accesul la pagina sa.

Citește și: Descoperire fabuloasă după 26 de ani: S-a găsit arhiva propagandei comuniste
sursa: gandul.info

Articole similare:

Top