Se MASTURBA în public: A fost prins de Poliția Locală

HOT
02.12.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Un tânăr de 27 de ani a fost prins în flagrant de polițiștii locali pe când se masturba la colț de stradă, ziua în amiaza mare, în Timișoara. Bărbatul s-a ales cu o amendă sănătoasă.

Oamenii legii patrulau prin zonă, când l-au văzut pe tânărul de 27 de ani, de loc din comuna Almașu, județul Hunedoara, cum își făcea de cap. Omul este cunoscut ca un onanist notoriu, fiind văzut de mai multe ori prin parcurile din centrul Timișoarei.

Citește și: TRAGEDIE în sportul mondial: Un celebru fotbalist a fost ÎMPUȘCAT în plină stradă

„Fără niciun fel de rușine, tânărul săvârșea gesturi obscene de natură să provoace indignarea cetățenilor, în public, în plină stradă. Cel în cauză, în vârstă de 27 de ani, de loc din comuna Almașu, județul Hunedoara, este cunoscut ca făcând parte din categoria exhibiționiștilor, prezența sa fiind reclamată de-a lungul timpului și în parcurile din centrul Timișoarei”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Citește și: SURSE – Se pregătește momentul lui Klaus Iohannis

Bărbatul s-a ales cu o amendă, conform Legii 61/1991, care spune că, săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene de natură să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora se sancționează cu amenzi de la 200 la 1.000 de lei.

Citește și: Înregistrare AUDIO explozivă: Lider PSD susține că a negociat voturile cu un înalt prelat al BOR
sursa: www.tion.ro

Articole similare:

Top