Se lasă de televiziune? Asta e noua pasiune a Andreei Esca

Media
01.08.2015
Autor: Alexandru Toma

Andreea Esca este renumită pentru cariera ei în televiziune și, mai ales, pentru faptul că prezintă Știrile PRO TV de ani buni. Nimeni nu a reușit să o „detroneze” pe prezentatoare, care a muncit cu drag și spor vreme de atâta timp. Totuși, acum se pare că Andreea Esca are o altă pasiune, relatează click.ro

Deși la 1 decembrie urmează să împlinească 20 de ani la pupitrul Știrilor PRO TV, Andreea Esca evoluează odată cu tehnologia. Vedeta și-a făcut o nouă pasiune din jurnalismul pe internet, pe care îl va practica cu ajutorul noului ei site: „Bună ziua, România! Bună ziua, On-line! Sunt andreeaesca.com, spune aceasta.

„M-am împrietenit destul de greu cu online-ul, pentru că iubesc hârtia și scrisul cu stiloul, dar cred că un jurnalist trebuie să fie în pas cu vremurile pe care le trăiește. Însă, ce mi-a plăcut dintotdeauna la internet este viteza, iar împărtășirea instantanee a unei informații este visul oricărui om de știri. Cu andreeaesca.com voi fi în legătură directă cu telespectatorii chiar și în afara programului, de la ora 19.00. Vom putea aborda subiecte dintre cele mai diverse, așadar le aștept sugestiile!”, a declarat Andreea, prin intermediul unui comunicat PRO TV.

Pe site vor fi prezente toate proiectele prezentatoarei, acumulate de-a lungul unei cariere profesionale înfloritoare. În plus, domeniul va găzdui și blogul Andreei, prin care telespectatorii vor avea ocazia să o cunoască mai bine, dincolo de ecranul televizorului.

Articole similare:

Top