Se destramă România TV?

Entertainment
22.02.2017
Autor: Roxana Popa

Încă una dintre vedetele postului, Ionela Nastase, a parasit postul din Casa Scanteii.

Ea si-a luat un fel de ramas bun chiar pe blogul personal: “Scriu aceste randuri pentru ca le sunt, cumva, datoare acelor oameni care mi-au tinut companie, seara de seara, in fata televizorului si, de ceva vreme deja, ma intreaba de ce nu mai apar. La inceputul anului, am luat o pauza de reflectie. Dupa cinci ani la acest post, am simtit, mai mult decat oricand, ca e momentul pentru o reconfigurare de traseu pentru mine. Inchei, asadar, acest capitol din viata mea.(…) Un proiect important, de suflet, ma asteapta acum. Sper sa-l duc la bun sfarsit. In plus, am devenit propriul meu sef intr-o firma de comunicare si PR. Aviz, amatorilor! Nu spun adio televiziunii… cine stie?! Poate peste un timp ne revedem pe sticla!”.

Ionela este a doua vedeta a RTV care paraseste oastea lui Ghita, prima fiind Paula Rusu, care a invocat motive de sanatate. Dar, ce sa vezi, in timpul dialogului sau cu Victor Ponta, de luni seara, si Corina Dragotescu spune ca peste doua saptamani se va afla la Miami.

Si cine stie daca o sa se mai intoarca… Si ar mai fi una: sursele noastre spun ca nici acidul Ciutacu nu se  mai simte ca pestele in apa la RTV.

Articole similare:

Top