SCANDALOS Ce a făcut Floricica Dansatoarea la Antena 1: Cheloo a plecat din emisiune și a făcut-o praf pe Delia / VIDEO

Dive
06.03.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Florica Dansatoarea a urcat pe scena de la „iUmor” din dorinţa Deliei şi acolo a stârnit râsete peste râsete cu numărul său. Juraţii au fost de-a dreptul uimiţi de femeie, unii dintre ei chiar oripilaţi de ce au văzut.

Nu a avut nico jenă şi a urcat pe scena de la „iUmor” cu numărul său de dans cu care spera să îi dea gata pe juraţi.

Citește și: SCANDAL la Eurovision: Cine a câștigat concursul / VIDEO

Floricica Dansatoarea a intrat în concurs îmbrăcată într-un costum de belly dance, negru, cu foarte multe accesorii. A dansat pe mai multe melodii însă juriul nu a fost deloc impresionat, în afară de Delia care i-a apreciat mişcările. Kilogramele în plus i s-au văzut imediat, la fel a scos şi la lumină comportamentul său vulcanic.
„Am venit să dansez special pentru Delia, că o iubesc enorm de mult şi pentru ţara mea, că o iubesc şi mor cu ea de gât. (…) I-a scris proprietarului de la Facebook să îmi dea vizualizările înapoi. Mi-a dat triplu. Să vă fie ruşineeee” a declarat Floricica pe scena de la „iUmor”.

Citește și: IMAGINEA ZILEI cu Lia Olguța Vasilescu: Unde a fost fotografiat ministrul Muncii
Cheloo a părăsit imediat platoul în momentul în care femeia era pregătită să îşi înceapă numărul şi după cum a declarat, acesta nu a înţeles de ce Delia a chemat-o pe femeie în concurs. Nici Bendeac nu s-a declarat mai încântat, chiar a avrut să se ridice după scaun când a văzut dansurile femeii.

Citește și: VIDEO INCENDIAR DNA l-a filmat pe Toni Greblă, fostul judecător CCR, în baie: Ce au găsit procurorii

Articole similare:

Top