SCANDAL SEXUAL la Casa Albă: S-a cuplat, însurat fiind, cu soția fratelui său mort

Analisti / Jurnalisti Politici
16.03.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Hallie Biden, văduva lui Beau Biden, fost procuror general al Statului Delaware și fiul cel mare al fostului vicepreședinte american Joe Biden, s-ar afla într-o relație cu fratele însurat al lui Beau, Hunter, scrie Page Six a New York Post. Povestea de dragoste a fost confirmată de Hunter Biden și de Joe Biden.

Citește și: Scandalul casei pierdute de Iohannis continuă: Proces cu MIZĂ la Curtea de Apel Alba Iulia

”Hallie și cu mine suntem incredibil de norocoși că am găsit dragostea și susținerea pe care le avem unul pentru altul în astfel de vremuri dificile, iar acest lucru a fost evident pentru cei care ne iubesc cel mai mult”, a susținut Hunter într-o declarație pentru cotidianul din New York. ”Am fost atât de norocoși să avem (alături — n.r) familia și prietenii care ne-au susținut la fiecare pas”, a mai spus acesta, potrivit The Washington Post.

Citește și: SUA au decis: După Florian Coldea, urmează sacrificarea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi (SOV)

Relația lui Hallie cu Hunter ar fi început după decesul lui Beau Biden, în urma cancerului cerebral, la vârsta de 46 ani, în luna mai 2015, o tragedie care a cântărit greu în cadrul familiei unite și despre care se crede că ar fi contribuit la decizia lui Joe Biden de a nu candida la alegerile prezidențiale, potrivit Page Six.

Hunter, avocat în vârstă de 47 de ani, este încă însurat, însă Page Six susține că acesta s-ar fi separat de soția sa, Kathleen, la cinci luni după decesul lui Beau. Nu se știe cu certitudine când a început relația dintre Hallie și Hunter, însă cei doi formează în prezent un cuplu ”oficial”, potrivit materialului de presă.

Citește și: SURSE – Traian Băsescu mai are un obiectiv important, înainte de a se retrage
Hallie are doi copii, iar Hunter are împreună cu soția sa, Kathleen, trei copii.

Kathleen, președintele organizației Eleanor Roosevelt Dialogue, nu a făcut nici un comentariu pe tema acestui subiect, potrivit Page Six.

Citește și: Denunț-BOMBĂ în dosarul lui Sorin Oprescu: ‘Mi-a cerut 50 de mii de euro pentru Şefu’ sau Barosanu”

În ciuda șocului produs la Washington după anunțarea veștii, noul cuplu se pare că beneficiază de susținerea lui Joe și Jill Biden. ”Suntem norocoși că Hunter și Hallie s-au găsit unul pe altul în timp ce își refăceau viețile după o asemenea tristețe. Au susținerea totală din partea mea și a lui Jill și suntem fericiți pentru ei”, a declarat fostul vicepreședinte american Joe Biden pentru Page Six.

Citește și: VIDEO Sorin Ovidiu Vântu, PROFEȚIE TERIBILĂ pentru Liviu Dragnea: ‘Va face pușcărie’

Articole similare:

Top