SCANDAL în învățământ: O profesoară de engleză a rămas gravidă cu elevul său de doar 13 ani / VIDEO

HOT
04.06.2016
Autor: Cristi Teodorescu

O profesoară din cercetată de poliție după ce a confirmat că a rămas însărcinată cu un elev de 13 ani. Relația lor nu era deloc una secretă, toată lumea știa despre ei și chiar familia băiatului era de acord cu această aventură.

Citește și: SURPRIZĂ Cine a câștigat Concursul Românii au talent

Alexandra Vera (24 de ani), a recunoscut că a întreținut relații sexuale în repetate rânduri cu elevul său minor încă din septembrie anul trecut, relatează Metro.co.uk. Ei s-au cunoscut la Școala Gimnazială Stovall, din Texas, SUA, unde Vera preda limba engleză.Ea le-a spus procurorilor că i-a oferit băiatului numărul ei de telefon pe Instagram după ce a observat că elevul a lipsit de la un curs. De atunci, ei au început o relație amoroasă. Cei doi făceau zilnic și nu își ascundeau relația, potrivit informațiilor strânse de procurori. Unul dintre copiii care învață la acea școală a declarat că i-a văzut de multe ori în mijlocul unor gesturi obscene în public.

Citește și: „Prinţul” Presei, CTP, vesteşte întunericul!

Profesoara susține însă că familia elevului este cea care i-a încurajat și le-a susținut relația. Ea a rămas însărcinată, dar a avortat atunci când a aflat că Serviciul de Protecție a Copilului urma să se prezinte la școală pentru a-i pune întrebări. Ea a fost dată afară de la școala unde preda și riscă să piardă definitiv dreptul de a mai practica această meserie.

Citește și: REVOLTĂTOR Ce au găsit inspectorii în cea mai mare piață din București: OTRAVĂ curată
34D3628900000578-3620289-image-a-21_1464801712064

alex_vera3

alexandria-vera-3

alexandria-vera-71

alexandria-vera-121

alexandria-vera-mugshot

vera2

sursa: click.ro

Articole similare:

Top