SCANDAL cu PRO TV! Laura Bretan, câștigătoarea Românii au talent: Nici până acum nu am primit banii

Interesant!
04.08.2016
Autor: Cristi Teodorescu

ata care a uimit o lume întreagă la concursurile de talente din România şi Statele Unite îi atacă pe cei de la ProTV. Laura Bretan spune că nu a primit încă niciun ban după ce a câştigat „Românii au talent”.

Câștigătoarea de la „Românii au talent” susține că nu ar fi încasat încă marele premiu de 120.000 de euro.

Citește și: Averea FABULOASĂ a Simonei Halep: A umplut două străzi cu vile

„Bună tuturor! Vreau să scriu despre ceva ce mă deranjează au adevărat. Nu îmi vine să cred că există atât de mult negativism. Da, am participat la Românii au talent. Am făcut-o pentru a-i îndeplini dorinţa bunicului mei. A murit în luna ianuarie şi am făcut-o în memoria lui. Am fost în România pentru a participa la înmormântare şi au auzit că sunt audiţiile Românii au talent. Am fost la audiţii pentru că ştiam cât de mult i-ar fi plăcut să mă vadă pe acea scenă. Am făcut-o în memoria lui şi i-am dedicat lui acel moment. Era cel mai mare fan al meu, m-a sprijinit mereu şi m-a sfătuit să fiu perseverentă şi să nu renunţ niciodată.

Citește și: BOMBĂ la DIICOT: Un dosar cu mulți grei a fost întocmit…GREȘIT

Dar cine ştia că mă voi califica, de asemenea, şi la Americanii au talent? A fost mereu un vis să cânt pe scena de la Americanii au talent, SUA este ţara şi casa mea şi m-am născut aici. Şi, din moment ce există mai multe versiuni ale show-ului «Got Talent», nu sunt singurul concurent care a mers la audiţii în mai multe ţări.

Citește și: PRO TV face precizări după ce Laura Bretan a spus că nu și-a primit banii de la Românii au talent

Am câştigat „Românii au talent” (premiul de 120.000 de euro), dar tot ce vreau să înţelegeţi este că nu am făcut-o pentru banii, ci pur şi simplu pentru a-i îndeplini dorinţa bunicului meu. Deşi am câştigat primul lor, încă nu am văzut niciun penny din premiu. Dacă îl voi primi, voi dona o mare parte, aşa cum am făcut şi până acum, pentru orfani şi persoane fără adăpost, aceastea fiind două cauze în care cred foarte mult. Lăsaţi-mă să vă întreb: dacă un atlet câştigă medalia de aur, ar trebui să se oprească din a participa la competiţii? Doar pentru că a câştigat o dată? Nu! Continuă să joace în toată lumea. La fel e pentru toată lumea. Trebuie să munceşti mult în continuare, să înveţi, să te îmbunătăţeşti şi să faci tot ce poţi. Singurul meu scop este de a împărtăşi cu voi darul cu care Dumnezeu m-a binecuvântat, să îi fac pe toţi fericiţi cu vocea mea.”, a scris ea, pe Instagram.
PRO TV spune că va da banii așa cum scrie în contract.

Citește și: Lovitură teribilă încasată de RCS&RDS

Articole similare:

Top