Sarmale de post
Această rețetă de sarmale de post cu sâmburi de dovleac în vin este un adevărat exemplu al echilibrului între post și ospăț. Ingredientele simple, dar pline de savoare – varza murată, sâmburii de dovleac și vinul alb – se transformă într-un preparat care satisface atât cerințele unei mese de post, cât și rafinamentul unei mese …… citeste mai mult
Articole similare:
Motivele pentru care tot mai mulți români regretă că s-au mutat în noile ansambluri rezidențiale: ‘Poate era mai bine într-un bloc comunist’

Marcel Ciolacu aruncă România în aer și cere regionalizare: ‘E nevoie de echilibru’

Trucuri simple și greșeli de evitat despre cum să vopsești ouăle de Paște fără să se crape

VIDEO Călin Georgescu i-a dat un interviu celebrului Carlson Tucker: Dezvăluirile care aruncă România în aer

AUR s-a coclit: Claudiu Târziu, intelectualul care stabilea doctrina formațiunii, a plecat din partid

SUA declară război economic Chinei: Donald Trump impune tarife de peste 104%
