Samsung amână lansarea Galaxy Note 7 după ce bateriile au început să explodeze

Business
01.09.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Grupul sud-coreean Samsung Electronics Co a anuntat ca livrarile de smartphone-uri Galaxy Note 7 vor suferi unele intarzieri, deoarece firma a decis sa faca unele teste suplimentare de calitate pentru cel mai nou produs al sau.

Conform Agerpres, care citeaza Reuters, potrivit unor informatii aparute in presa sud-coreeana, unii utilizatori ai noului telefon Galaxy Note 7, care a fost lansat in Coreea de Sud si pe alte piete la inceputul acestei luni, s-au plans ca bateria telefonului lor a explodat.

Citește și: Mihai Gâdea a comis-o grav de tot, în direct: ‘O să vă supărați pe mine’

„Livrarile de Galaxy Note 7 sunt amanate din cauza unor teste suplimentare care sunt efectuate pentru calitatea produsului”, a informat Samsung intr-un comunicat de presa, fara a preciza ce vizeaza testele si care sunt pietele unde livrarile sunt amanate.
Daca se va confirma existenta unor probleme de calitate la Galaxy Note 7, Samsung ar putea avea de suferit, deoarece grupul sud-coreean conteaza pe cel mai nou smartphone al sau pentru a mentine dinamica vanzarilor si a veniturilor in a doua jumatate a acestui an.

Citește și: Andrei Gheorghe a fost dat afară din trustul RCS&RDS: Fostul jurnalist aruncă vorbe grele

Anterior, Samsung a informat ca din cauza cererii peste asteptari pentru noul telefon Galaxy Note 7, este nevoit sa amane data de lansare a celui mai nou produs al sau pe unele piete.
Galaxy Note 7 este comercializat in SUA si Coreea de Sud incepand cu data de 19 august, la un pret de 988.900 woni (882 de dolari).

Citește și: Descoperire incredibilă a unui inginer după cutremurul din Italia: De ce s-au prăbuşit clădirile

Articole similare:

Top