Salteaua care te anunță dacă ești înșelat: Cum funcționează / VIDEO

Interesant!
16.04.2016
Autor: Cristi Teodorescu

O saltea inteligentă concepută în Spania se conectează la smartphone prin intermediul unei aplicaţii şi îi poate spune utilizatorului câte persoane se află în pat la un moment dat şi dacă în dormitor are loc o activitate „suspectă”.

Salteaua „Smartress” costă 1.500 de euro şi are o garanţie de cinci ani. Produsul dispune de 24 de senzori încorporaţi, ascunşi în arcuri, care îl alertează pe proprietar, via internet, dacă în patul conjugal se întâmplă ceva suspect.

CITEȘTE ȘI: Traian Băsescu îl umilește pe Vasile Blaga: Decât soldat prost sub Gorghiu, mai bine caporal…

„Lover Detection System”, de care dispune salteaua, foloseşte o hartă 3D pentru a arăta, în aplicaţie, pe care zone ale saltelei este exercitată cea mai mare presiune şi ce tip de mişcare se petrece acolo, în timp real.
Ne-a venit ideea după ce am văzut date care arată că spaniolii sunt cei mai infideli din Europa”, a declarat Jose Antonio Muinos, purtătorul de cuvând al Durmet, compania care produce salteaua.

CITEȘTE ȘI: Liviu Dragnea a scăpat cifrele pe care le are PSD în sondaje

La exterior, salteaua arată ca oricare alta, aşa că poate fi instalată fără ca partenerul de viaţă să ştie despre ce este vorba.

Potrivit site-ului de aventuri extraconjugale Ashley Madison, în Madrid oamenii îşi înşală cel mai des partenerii. Pe locul doi, la mică distanţă, se situează Londra.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri şocante despre Marian Munteanu: Mioara Roman spune tot

sursa: www.go4it.ro

Articole similare:

Top