S-a deschis prima cafenea din lume cu…iepuri / VIDEO

Entertainment
26.08.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Persoanelor cărora le place să-și petreacă timpul în preajma animalelor, dar care tânjesc și după o cafea savurată alături de prieteni, se pot bucura de ambele plăceri la Rabbitland – prima cafenea cu iepurași. Cafeneaua s-a deschis la 16 august și oferă posibilitatea ca cei care îi trec pragul să mângâie, să hrănească și să se joace cu micii urechiați, arată Daily Mail.

Citește și: EXPLOZIV Victor Ponta a recunoscut tot la DNA: Declarațiile care îl înfundă pe Tăriceanu

La Rabbitland, situat la etajul al treilea în sectorul comercial aglomerat al Causeway Bay din Hong Kong, trăiesc 12 iepurași care ronțăie iarbă, în timp ce clienții sorb din cafea și îi mângâie sau îi filmează. Majoritatea animalelor au fost salvate după ce stăpânii lor le-au abandonat.
Iepurii se află pe locul al treilea în topul animalelor cele mai neglijate în Hong Kong, sute de astfel de necuvântătoare fiind abandonate de stăpânii lor în fiecare an, mai arată sursa citată.

Citește și: Traian Băsescu, mesaj ciudat în miez de noapte: ‘Ponţi şi Tăriceni’

Patronii cafenelei speră că astfel vor reuși să-i facă pe oameni — în special pe copii — să conștientizeze ce presupune creșterea unui iepure.
În Hong Kong există și cafenele cu pisici, aceasta este însă prima în care sunt adăpostiți iepuri. Localul a fost deschis pe modelul unei afaceri similare din Japonia.

Citește și: STAGIUL MILITAR OBLIGATORIU – O urgență pentru securitatea României!

Articole similare:

Top