Romania se mentine lider mondial la videochat

Entertainment
19.06.2017
Autor: Roxana Popa

Ultimii trei ani au reprezentat un boom pe piata afacerii de videochat din Romania. Intr-un singur an, cifrele de afaceri, dar si profitul marilor jucatori de pe piata s-au triplat fata de anul precedent.

De altfel, tara noastra este lider mondial in domeniu cat timp estimarile ne arata ca vorbim de o afacere de 100 de milioane de euro anual. La nivel mondial se estimeaza ca veniturile aduse de aceasta afacere se ridica la 2 miliarde de euro anual. 100.000 de modele sunt in acest moment in Romania si aproximativ 3.000 de studiouri.

Cresterea fulminanta a afacerii de videochat a dus insa la schimbari importante in domeniu. Au crescut pretentiile platformelor, ale utilizatorilor, dar si ale modelelor. Acestea din urma cauta sedii care sa le ofere conditii la cele mai inalte standarde, consiliere profesionala, styling profesional si confidentialitate absoluta. Iar toate acestea au dus la schimbari importante in pozitionarea jucatorilor de top.

Pretentiile angajatorilor au crescut odata cu incasarile. Cunoasterea limbii engleze este obligatorie, iar cultura generala este si ea un criteriu important in procesul de selectie. Reprezentantii agentiilor de top spun ca cele mai mari castiguri le au fetele care stiu sa comunice cu utilizatorii si sa empatizeze cu ei. Iar experienta si inovatia aduc cu ele si siguranta financiara.

Articole similare:

Top