Robert de Niro îi cere lui Barack Obama să-l bată pe Donald Trump și anunță că se mută în Italia / VIDEO

Analisti / Jurnalisti Politici
21.11.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Robert de Niro a apărut la emisiunea „Jimmy Kimmel Live!” a postului ABC și a spus că nu-l poate ‘lovi în față’ de Donald Trump după ce acesta a devenit președinte al SUA, pentru că trebuie să respecte funcția, relatează The Guardian joi pe site-ul său.

De Niro a afirmat într-un videoclip dat publicității în octombrie că ar vrea să-l lovească în față pe nominalizatul republican în cursa pentru Casa Albă, numindu-l pe Trump ‘un idiot, un dezastru național, un motiv de jenă pentru această țară… acest prost, acest măscărici’. Videoclipul a declanșat o polemică cu actorul Jon Voight, susținător de multă vreme al Partidului Republican, pe care De Niro l-a numit ‘lipsit de simțul realității’ pentru faptul că îl susține pe Trump.

Citește și: PREMIERĂ NEGATIVĂ de 1 Decembrie: Anunțul trist făcut de Gabriela Firea

‘Îl veți mai lovi în față pe Donald Trump?’, l-a întrebat Kimmel pe De Niro, ‘pentru că acum ați putea fi arestat pentru asta, cred’.

‘Nu pot să fac asta acum că e președinte. Și trebuie să respect funcția… Trebuie pur și simplu să văd ce va face și cum va acționa în anumite chestiuni. După cum am văzut în multe orașe, sunt muți oameni foarte nemulțumiți și care protestează’, a răspuns actorul.

Citește și: Mircea Badea a dat LOVITURA: Câți bani a câștigat jurnalistul la PARIURI – FOTO / VIDEO

Kimmel l-a întrebat apoi pe De Niro dacă protestele sunt contraproductive. ‘Sunt sigur că președintele Obama vorbește din propria experiență personală când nu a beneficiat de mult sprijin și el spune: ‘Hei, suntem cu toții în aceeași echipă’. Dar, ocazional, coechipierii se mai lovesc în față’, a afirmat prezentatorul showului.

„Poate că el (Obama — n.r.) îl va lovi când se va întâlni cu el’, a răspuns De Niro.

Citește și: Gigi Becali a CÂȘTIGAT procesul cu statul. De ce datorii a SCĂPAT latifundiarul

Actorul nu a răspuns dacă Donald Trump va avea interdicție de intrare în restaurantele pe care le deține, printre care Nobu din Londra și Locanda Verde din New York.

De asemenea, actorul a glumit că ar putea să se folosească de faptul că deține cetățenie italiană. ‘Probabil că va trebui să mă mut acolo’, a glumit el.

Citește și: Victor Ponta ARUNCĂ România în AER: Declarațiile făcute la TV și care vor provoca un CUTREMUR

Articole similare:

Top