REVOLTĂTOR S-a fotografiat cu Gabriel Cotabiță pe patul de spital fără ca acesta să știe / FOTO

Media
13.07.2015
Autor: Cristi Teodorescu

S-a ajuns prea departe! Intensa mediatizare a cazului în care din păcate actor principal a fost Gabriel Cotabiţă şi lupta acestuia pentru propria viaţă, pare că a născut o nouă categorie de oameni. Vorbim despre persoane dispuse la glume macabre, aflate în goana după senzaţional sau în căutarea unui suvenir inedit cu care să se laude în faţa prietenilor.

Gabriel Cotabiţă a fost fotografiat pe patul de spital. Prima imagine cu artistul, internat, după ce pe data de 8 mai a suferit un stop cardio-respirator, fapt ce a dus la o comă profundă a acestuia timp de aproape 3 săptămâni, a ajuns în posesia celor de la Kanal D. În cadrul jurnalului de ştiri din data de 13 iulie, producătorii au prezentat o imagine scandaloasă făcută de o femeie cu pacientul Gabriel Cotabiţă.
Momentan nu se cunosc foarte multe despre identitatea femeii care a îndrăznit să facă această glumă macabră, prima variantă logică fiind aceea a unei infirmiere. Această supoziţie se bazează pe faptul că doamna se află îmbrăcată într-un compleu albastru asemănător cu cel al personalului medical auxiliar al unei instituţii sanitare. Conducerea spitalului Floreasca, locul unde artistul este internat în prezent, a decis ca momentan să nu facă declaraţii, un punct de vedere urmând a fi prezentat după finalizarea unei anchete interne. Din fotografie se poate observa că artistul este extrem de slăbit şi cu siguranţă, ca un om ce ţine la imaginea sa, nu ar fi fost de acord cu imortalizarea unei asemenea ipostaze.

cotabita_gluma

Articole similare:

Top