REVOLTĂTOR Mesajul unuia dintre violatorii elevei din Vaslui: E instigat să violeze din nou

Interesant!
21.07.2015
Autor: Cristi Teodorescu

Unul dintre cei şapte tineri din Vaslui, acuzaţi că au violat cu bestialitate o elevă, a postat pe Facebook o fotografie realizată în faţa Judecătoriei, cu mesajul ”Trecem noi şi peste asta” #pentrucasepoate.

Şi mai şocante sunt mesajele de la prietenii săi, care îl încurajează. Mai mult, o fată instigă să o violeze din nou pe victimă şi spune că ea o să o bată.
În ciuda faptului că trei dintre cei şapte tineri şi-au recunoscut fapta, în satul lor, victima este cea pusă la zid, fiind acuzată că a instigat la viol. Apropiaţii şi rudele violatorilor au duc o campanie de denigrare a victimei pentru a-i creiona aspectul unei fete cu o moralitate îndoielnică, informează realitatea.net.
După reacţiile vehemente din ultima vreme, cei mai mulţi dintre tinerii acuzaţi de viol şi-au şters paginile de Facebook.
Eleva navetistă din Vaslui a fost violată, în luna noiembrie a anului trecut, de şapte tineri care, deşi pare greu de crezut, se află încă în libertate. Judecătorii nu au considerat că violatorii sunt pericol public, aşa că sunt cercetaţi în libertate, scrie libertatea.ro.

RTEmagicC_violator_Facebook.jpg

Articole similare:

Top