Stiripesurse.ro

Loading RSS Feed

Răsfăț mediteranean: Creveți sotați cu usturoi, lămâie și ierburi aromate

Creveții sunt vedetele bucătăriei mediteraneene – ușori, rafinați și extrem de versatili. Se gătesc rapid și absorb perfect aromele ingredientelor cu care sunt combinați. Această rețetă de creveți sotați este ideală atât pentru o cină specială, cât și pentru un prânz rapid, dar spectaculos, aducând pe masă gustul vacanțelor la malul mării.
CITEȘTE ȘI: Risotto cu creveți și lime, gustarea desprinsă din Rai – Exquis
Răsfăț mediteranean: Creveți sotați cu usturoi, lămâie și ierburi aromate
Ingrediente:

400 g creveți cruzi, decorticați

3–4 căței de usturoi, feliați subțire

3 linguri ulei de măsline extravirgin

Sucul de la ½ lămâie

Coajă rasă de lămâie (opțional)

Sare și piper, după gust

1 linguriță fulgi de ardei iute (opțional)

Pătrunjel proaspăt, tocat

Opțional: 50 ml…

Citește articolul complet

Articole similare

Articole populare