PURCELUS de lapte intreg la CUPTOR ca la JARISTEA in stil KERA CALITA

Food and More
19.01.2018
Autor: Revista Blogurilor

Kera Calita ot Jaristea Locanta ne invata sa luam un purcelus de lapte dichisit.

Se rostuiesc si:
200 grame carne de vita, 200 grame ciuperci , 200 grame unt de vaca, 20 grame piper negru macinat, 30 grame cimbru adevarat, 20 grame sare de salina .
Dupa trecerea vamilor, purcelul se parleste la flacara iute, se eviscereaza, se spala bine pe dinafara si pe dinauntru. Se scot oasele, interiorul se presara bine cu sare, cimbru si piper. Se umple burta porcusorului cu umplutura, dinainte pregatita, din carne tocata de vitel, cu ciuperci amestecata. Se coase taietura, se leaga totul cu sfoara … citeste mai mult

Vezi sursa

Articole similare:

Top