Probleme pentru Jennifer Lopez: Riscă să facă PUȘCĂRIE

Arta si Cultura
09.05.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Jennifer Lopez a primit gratuit peste 40 de hoverboard-uri pentru ea și dansatorii ei pentru un show din Las Vegas, în valoare de peste 50.000 de dolari, în schimbul unor postări promoționale pe rețelele de socializare. Când însă vedeta nu a respectat înțelegerea, producătorul a dat-o în judecată, relatează site-ul TMZ.

Sidekick Group Corp susține că a trimis 42 de hoverboard-uri pe care J Lo și dansatorii ei să le folosească în show-ul ei „All I Have”, de la Planet Hollywood din Las Vegas. Compania nu a cerut bani când s-a semnat contractul, dar a solicitat în schimb altceva.

Citește și: Scandal între două jurnaliste celebre! Ce bărbat a declanșat conflictul

Potrivit plângerii în instanță depuse recent de producător, J Lo trebuia să posteze materiale promoționale pe Instagram și Twitter pentru Sidekick, odată la trei luni. Producătorul susține însă că vedeta a postat o singură dată un astfel de material promoțional, după care l-a șters.

Compania vrea să-și recupereze în instanță prețul produselor personalizate, de 54.390 de dolari, plus o sumă suplimentară, scrie TMZ. Potrivit site-ului pentru celebrități, reprezentanții lui J Lo nu au comentat încă informația.

Citește și: Parlamentul îi pregătește o lovitură grea lui Iohannis în scandalul momentului

Articole similare:

Top