Portocalele sunt fructele care aduc soarele în bucătărie, mai ales în sezonul rece. Aroma lor intensă, dulce-acrișoară, este asociată cu sărbătorile de iarnă, cu deserturile de casă și cu momentele petrecute alături de cei dragi. Această prăjitură cu portocale este ușor de pregătit, pufoasă și extrem de parfumată, perfectă lângă o cană de ceai sau cafea.
CITEȘTE ȘI: Chec cu morcovi – desert pufos și aromat pentru toată familia – Exquis
Prăjitură pufoasă cu aromă de iarnă
Ingrediente:
2 portocale mari (coajă rasă + suc)
3 ouă
150 g zahăr
100 ml ulei
200 g făină
1 plic praf de copt
1 plic zahăr vanilat
Un praf de sare
Zahăr pudră pentru decor
CITEȘTE ȘI: Chec de post cu cacao și nucă – simplu, pufos și plin de savoare – Exquis
Prăjitură pufoasă cu aromă de iar…

