Plecăciuni și obediență în Poșta Română

Business
20.01.2023
Autor: Alexandru Toma

Că PNL-iștii din fruntea Poștei sunt defazați și pun căruța înaintea boilor am aflat din scandalul cardurilor de energie.

Nu au fost în stare să facă achizițiile de tehnică la timp și Hotnews.ro scrie aici despre procedura pe repede înainte de achiziție a tehnologiei necesară scanării codului de bare de pe factura și de pe cardurile de energie.

Nu au fost în stare să își școlească proprii angajați, ca să știe ce au de făcut când pleacă pe teren cu documentele necesare primirii si utilizării cardurilor. O recunoaște însuși directorul general al Poștei Române, Valentin Ștefan, pe 17 ianuarie 2023, la Antena 3 -: ”Există o pregătire la nivel național, după aceea la nivel de sucursale, la nivel de OJP și ulterior la nivel de oficiu poștal. Toată această pregătire ar trebui să dureze două săptămâni și noi intenționăm să o începem la 1 februarie, atunci când normele sunt clare, atunci când procedurile sunt clare”.

Poștașii au început distribuirea declarațiilor pe proprie răspundere, un pas important în tot procesul de folosire a celor 1.400 de lei de pe cardurile de energie, în data de 16 ianuarie 2023 –  Fără să știe în detaliu ce au de făcut!

Însă, debandada și lipsa de profesionalism din Poștă se pare că este generalizată, mai ales în rândul celor cu funcții de conducere.

Pe surse, am intrat în posesia unor recomandări ale șefului cu Protecția Muncii și PSI din Poșta Română, Cătălin Buzețelu, transmise colegilor lui, în vederea prezentării la controalele dispuse de Ionuț Bogdan Barbu, inspector general de stat adjunct în domeniul Securității și Sănătații în Muncă (cu exercitare temporară) la Inspecția Muncii, ce s-au anunțat din partea ITM-urilor.

Conform acestuia, responsabilii din Poștă sunt rugați să aibă o ” atitudine cît mai cooperantă ( cît mai multe plecăciuni și obediență)”.

Și când te gândești că poștașii s-ar fi putut aștepta la remedierea de urgență a neregulilor care au generat îngrijorarea și controalele Inspecției Muncii!

citeste mai mult

Vezi sursa

Articole similare:

Top