Plăcintă fragedă cu legume

Life & Style
26.10.2015
Autor: Revista Blogurilor

Ingrediente:

500 g spanac
500 g ciuperci
3 cartofi
2 morcovi
2 cepe
o legătură de pătrunjel
sare
piper
oregano
busuioc
1 aluat foietaj
ulei de măsline

Mod de preparare:
Spanacul proaspăt se fierbe la aburi până se înmoaie. Dacă folosiţi din cel congelat, numai îl scurgeţi bine de apă şi îl mărunţiţi.
Ciupercile le spălaţi bine şi le rupeţi codiţele, iar cartofii, ceapa şi morcovii le curăţaţi de coajă şi le tăiaţi pe toate în cuburi. Le puneţi la fiert la aburi sau în apă cu puţină sare.
Când s-au înmuiat, fără să se zdrobească însă, le mărunţi… citeste mai mult

Vezi sursa

Articole similare:

Top