Pippa Middleton se marită

Entertainment
13.04.2017
Autor: Roxana Popa

Pippa Middleton se marita, dar desi alesul ei nu e membru al Familiei Regale Britanice, asta nu inseamna insa ca nunta ei nu va fi fastuoasa. Presa internationala scrie ca acest eveniment este unul din cele mai importante ale anului. Cel putin in UK.

Sora cea mica a Ducesei de Cambridge a fost ceruta de sotie anul trecut, mai exact pe 17 iulie 2016. Ea a primit de la James Matthews, barbatul cu care Pippa Middleton se marita, un inel cu diamante si platina, care a costat nu mai putin de 260.000 de dolari.

Un mire de valoare

pippa middleton si james matthews marriage Pippa Middleton se marita

Ginerica e multimilionar, deci viata le surade din plin

James Matthews, in varsta de 41 de ani, este fondatorul si directorul executiv al fondului de investitii Eden Rock Capital Management. In plus, familia lui detine resortul de lux Eden Rock, din St. Barths, aflat in topul celor mai cautate 100 din lume. Pippa si Jim s-au cunoscut in 2006, dar au iesit pentru prima data impreuna abia in 2012.

Data fericirii

Pippa cu Kate Pippa Middleton se marita

Surorile cele mai urmarite din Marea Britanie

Pippa Middleton se va marita pe 20 mai 2017, intr-o biserica mica din orasul St. Mark’s, Berkshire, la o ora distanta de Londra, dar aproape de resedinta parintilor lui Kate si Pippa. Petrecerea se va tine in gradina familiei Middleton. Inca nu se stie exact cine o sa ii faca rochia de mireasa, insa exista zvonuri ca Giles Deacon, un cunoscut designer britanic, a vizitat casa familiei Middleton in luna februarie a acestui an. Intrebat fiind, acesta nu a confirmat, dar nici nu a infirmat aceasta posibilitate. Jenny Packham si Victoria Beckham sunt alte doua nume pe care le are in vedere sora cea mica a lui Kate.

Invitati garla

Inca nu se stie exact numarul exact de invitati, dar cu siguranta lista nu va duce lipsa de celebritati. Unele publicatii mentioneaza 150 de invitati, altele chiar si 350 de participanti la nunta. Evident, Ducele si Ducesa de Cambridge sunt pe lista, dar Kate isi doreste ca rolul ei sa fie cat mai mic, pentru a nu o eclipsa pe sora ei in ziua nuntii. Printesa Charlotte va fi domnisoara de onoare, iar Printul George va duce verighetele la altar. Printul Harry este si el invitat, dar nu se stie inca daca o va aduce si pe iubita lui, actrita Meghan Markle. Cavaleri de onoare vor fi cei trei frati ai mirelui si mezinul familiei Middleton, in varsta de 27 de ani. Mirii vor merge in Kenya in luna de miere.

Comentati si cititi aici: http://www.national.ro/news/pippa-middleton-se-marita-579643.html/#ixzz4e8n1TXtd

Articole similare:

Top