Pentru tâmpiții care cred că neica nimeni Gabriel Oprea îl va trăda pe Victor Ponta

Politica
10.07.2015
Autor: Cristi Teodorescu

Tot văd, de vreo două luni încoace, diverse scenarii puse la cale de tot felul de tâmpiți. Politicieni, analiști, jurnaliști, toți spun că Gabriel Oprea îl va trăda pe Victor Ponta pentru a-i aduce la guvernare pe liberali.

Hai, să vedem cine e Gabriel Oprea și ce reprezintă UNPR? Oprea e generalul care nu s-a remarcat cu vreo faptă militară, e drept nici nu am fost în vreun război, nu are habar de vreo limbă străină, pe cea română o face praf la fiecare cuvântare, iar despre discursurile pe care le citește, ce să mai vorbim?!

Omul nu poate deschide gura dacă nu are ceva scris pe foaie. Fie că e la minister, fie că e la Guvern, fie că vorbește despre importanța Poliției sau despre inundații, Oprea citește ce îi scriu alții. Omul are atâta minte că nu poate să scoată, din capul lui, câteva cuvinte pentru interesul național.

Să zicem că neica nimeni Oprea îl trădează pe Ponta. Și, ce o să facă? Merge cu UNPR-ul singur în alegeri? Nu o să mai intre în Parlament, acesta va fi rezultatul. Sau, se lipește de PNL? Păi, îi dau liberalii ce îi dă PSD? Voi sunteți tâmpiți dacă credeți asta!

Și, așa, repede, ziceți 3 parlamentari de la UNPR pe care i-ați vota! Așa-i că sunteți tâmpiți dacă mai credeți că UNPR poate exista fără PSD?

Articole similare:

Top