Stiripesurse.ro

Loading RSS Feed

Papanași prăjiți – Desertul tradițional care ne amintește de copilărie

Puține deserturi românești au farmecul, simplitatea și savoarea papanașilor prăjiți. Rotunzi, aurii, pufoși, cu un gust delicat de brânză și cu topping generos de smântână și dulceață, papanașii sunt un simbol al bucătăriei de acasă. De la restaurantele tradiționale până la pensiuni din toate regiunile țării, papanașii sunt nelipsiți și întotdeauna primiți cu entuziasm.
Ardeleni, moldoveni sau munteni – cu toții au propria interpretare, însă rețeta clasică rămâne preferata tuturor. Este simplă, rapidă și spectaculoasă prin gust.
CITEȘTE ȘI: Desertul aromat potrivit pentru serile reci de toamnă- gomboți cu prune – Exquis
Papanași prăjiți – Desertul tradițional care ne amintește de copilărie
Ingrediente:

500 g brânză de vaci bine scursă

2 ouă

150 g făină (plus extra pentru modela…

Citește articolul complet

Articole similare

Articole populare