Pâinea care ajută la scăderea glicemiei. Pentru persoanele diabetice sau pre-diabetice, alimentația acestora a necesitat o schimbare radicală, prin renunțarea la multe dintre produsele care, poate, le aduceau pe lângă energia de zi cu zi și o satisfacție emoțională.
Potrivit lui Courtney D’Angelo, autor la Go Wellness, citat de EatThis, cea mai bună pâine pe care să o mănânci pentru a-ți scădea glicemia este pâinea 100% integrală.
Pâine integrală
Pâinea 100 la sută integrală este adesea bogată în fibre și are încă nutrienții intacți, ceea ce este opusul a ceea ce ați obține cu o pâine albă standard sau un alt tip de carbohidrați rafinați.
”Când vine vorba de evitarea vârfurilor de zahăr din sânge, fibrele sunt cele mai bune prietene ale tale”, spune D’Angelo. ”Fibrele ajută la …
Stiripesurse.ro
Pâinea care ajută la scăderea glicemiei
