Orașul care e interzis pe Facebook: Care e motivul

Interesant!
07.04.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Algoritmul Facebook interzice orice mentionare a orasului in postarile sponsorizate. Micutul orasel din Marea Britanie, Scunthorpe, este din nou victima algoritmilor pe internet. Mentionarea orasului cu 72.000 de locuitori in postarile sponsorizate de pe Facebook este interzisa! The Guardian scrie ca formatia October Drift s-a „lovit” de aceasta problema cand au incercat sa promoveze un concert in acest oras.

Citește și: Cine a comandat spionarea Laurei Codruța Kovesi: Dezvăluiri incendiare de la vârful politicii

Nu este prima data cand orasul din Lincolnshire este victima propriei denumiri (mai exact, a 4 cuvinte din denumirea orasului). In 1996, cei de la AOL nu permiteau crearea conturilor din cauza faptului ca denumirea orasului contine cuvantul „cunt”. La ani distanta, Google a facut aceeasi eroare.

Citește și: Cristian Tudor Popescu, ipoteză EXPLOZIVĂ despre spionarea lui Kovesi: Cine ar fi plătit

„Am incercat sa sponsorizam postarea despre show-ul din Scunthorpe, dar Facebook nu a acceptat deoarece denumirea orasului contine un cuvant foarte urat. Este dezamagitor. Rezolva problema asta Zuckerberg, nebunule (rahat, acum nu putem sponsoriza nici aceasta postare)” a scris formatia pe pagina lor de Facebook.

Citește și: Primele imagini cu unul dintre spionii care au terorizat-o pe Laura Codruţa Kovesi / FOTO
sursa: yoda.ro

Articole similare:

Top