OFICIAL Ea este noua IUBITĂ a lui Brad Pitt / FOTO 18+

Dive
14.02.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Populara actriță Goldie Hawn a confirmat o știre care circula de multe luni în presa de scandal și care a fost până acum ținută în cel mai mare secret: Kate Hudson și Brad Pitt sunt împreună și au o relație pe care doresc să o oficializeze, relatează luni ziarul spaniol ABC.
De câteva luni circulă zvonul că Brad Pitt a regăsit iubirea în brațele actriței Kate Hudson după divorțul de Angelina Jolie. Deocamdată, cei doi actori nu au confirmat această relație, dar nici nu au dezmințit-o. De fapt, relația lor pare să se fi consolidat în această perioadă grea prin care a trecut actorul, când Kate se pare că l-a sprijinit foarte mult.

Citește și: Ponta tranşează subiectul zilei: Va fi sau nu noul ministru al Justiţiei?

Mama actriței ar fi dezvăluit că „Brad și Kate sunt foarte uniți în ultimul timp și că relația lor este foarte romantică” și s-ar pregăti să dezvăluie legătura lor după ce s-au văzut în secret o perioadă îndelungată de timp.

După ce Angelina Jolie pare să-și fi regăsit fericirea în brațele lui Jared Leto, se pare că și Brad Pitt vrea să-și refacă viața și să dea o nouă șansă iubirii.

Citește și: Iohannis, după întâlnirea cu Grindeanu: Sunt îngrijorat

Ceea ce a început că o simplă prietenie între Brad și Kate a mers mai departe, iar acum cei doi sunt din ce în ce mai complici și par să fi intrat într-o nouă etapă care ar putea duce la întemeierea unui cămin. Presa americană notează că „se observă camioane pentru mutare în fața caselor” celor doi actori.

Citește și: Dragnea, despre propunerea lui Victor Ponta la Ministerul Justiției

Atât Brad cât și Kate au copii din relații anterioare iar faptul de a întemeia o familie numeroasă o entuziasmează pe Kate.

„Îmi doresc mulți copii. Între patru și șase. Îmi place nebunia. Îmi place haosul. Îmi place să râd împreună cu ei”, a mărturisit actrița.

Citește și: DNA trece la următorul nivel în dosarul OUG 13 (surse)
kate_hudson42kate-hudson-naked-6kate-hudson-naked-topless-sexy-tits-porn-photosKate-Hudson-Nude-Booty-Leaked-Photokate-hudson-nude-celebrity-pictureKate-Hudson-Nude-Young-Body-Naked-Shaved-Pussykate-hudson-topless-nude-photoKate-Hudson-Xxx-Sex-Fuck-Nude-Porn-Images-Pussy-Photos

Articole similare:

Top