OFICIAL Dragoș Pătraru a anunțat că pleacă de la Digi 24: Care e viitoarea televiziune unde va lucra / VIDEO

Analisti / Jurnalisti Politici
30.06.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Doar un an a rezistat Dragoș Pătraru la Digi 24. Adus cu surle și trâmbițe, Pătraru a intrat în conflict cu conducerea televiziunii de știri după celebrul episod în care ziariștii de la Digi 24 au refuzat să difuzeze știrile în care postul era pus sub urmărire penală, alături de unul dintre șefi, de către DNA.

Joi seara, într-o emisiune înregistrată miercuri, Pătraru a anunțat de ce pleacă de la Digi 24. ”Nu mai merge la canale de știri, gata!”, a precizat Pătraru cu referire la următoarea destinație.

Citește și: Olguța Vasilescu, reacție FURTUNOASĂ: ‘Mă uit la tv și mă crucesc’

„Filosofia după care ne-am orientat mereu în ceea ce am făcut aici, la Starea Nației, a fost asta: să nu tratăm niciodată privilegiat instituțiile de forță, să lovim de fiecare dată acolo unde este puterea.

Să vorbim despre România așa cum este ea: săracă, sărăcită, cu atât de mulți oameni ținuți în mizerie, marginalizați, ba chiar acuzați că au ajuns așa cum au ajuns.

Mai multe drepturi pentru cât mai mulți înseamnă mai multă putere pentru cât mai mulți, înseamnă mai multe șanse pentru cât mai mulți.

Citește și: Mihai Tudose a intrat în forță la Guvern: DEMITERI și NUMIRI făcute de premier

Credem într-o societate care pune pe primul loc omul. Nu instituțiile, ci oamenii.

Din păcate, acum, după un an de muncă, avem certitudinea că am ajuns într-un loc în care toate aceste valori nu se regăsesc sau, dacă există, nu le vedem noi, nu le simțim.

Citește și: Vară de foc pentru Liviu Dragnea: calculele unui scenariu NEGRU pentru PSD/ANALIZĂ

Presa care apără interese ale unor instituții și ale unor corporații e un nonsens. Presa nu poate avea în vedere decât binele oamenilor, sancționând derapajele – uneori inimaginabile – ale instituțiilor și ale corporațiilor. Motiv pentru care, deși mai avem doi ani de contract cu această instituție, cred că ne vom despărți aici.

Citește și: Dezvăluire de proporții! Ce informație-BOMBĂ i-a SCĂPAT lui Tudorel Toader la audieri

Nu ne despărțim însă de dumneavoastră, pentru că asta e, deja ne-am obișnuit, ne mutăm taraba în altă parte, dacă vom reuși să ne înțelegem cu acești oameni în privința încheierii contractului din care mai avem doi ani.

Ne vedem în august cu un nou sezon Starea Nației, al cincilea.”, a spus Pătraru în ultima ediție.

Citește și: Ultimul mesaj al lui Grindeanu de la Palatul Victoria: Ce a anunţat fostul premier în miez de noapte

Articole similare:

Top