OFICIAL Arnold Schwarzenegger i-a luat locul lui Donald Trump / VIDEO

Analisti / Jurnalisti Politici
06.01.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Actorul și fostul guvernator al Californiei, Arnold Schwarzenegger, i-a succedat în lui Donald Trump în emisiunea de reality-show „The Celebrity Apprentice”, folosind încă din prima emisiune câteva formule desprinse din cele mai mari succese de box-office ale sale, relatează marți AFP.

Citește și: Sorina Matei intervine în scandalul momentului: Sebastian Ghiță e DEVOALAT/ VIDEO

Actorul de origine austriacă în vârstă de 69 de ani, devenit celebru în anii ’80 cu filme de acțiune precum „Conan The Barbarian” (1980) și „Terminator” (1984) și care a fost guvernator al Californiei între 2003 și 2010, este acum „șeful” în emisiunea care a făcut din Donald Trump o celebritate națională în SUA, cu mult înainte de candidatura sa la alegerile prezidențiale.

Citește și: SURSE – Oamenii din spatele guvernului Grindeanu

Luând în considerare reacțiile comentatorilor de pe rețelele sociale, Schwarzenegger s-a descurcat destul de bine la prima prima emisiune a celui de al 8-lea sezon înregistrată la Los Angeles și difuzată luni seară. În emisiune apar în acest sezon vedete ca Boy George și consilieri precum celebrul investitor Warren Buffett.

Citește și: Ofițer antimafia, AVERTIZAT de Sebastian Ghiță că este filat de procurori / INTERCEPTĂRI

„Prima misiune nu a fost ușoară. Dar celebritățile îmi cunosc acum așteptările. Asumați-vă riscuri, dedicați-vă total”, a scris el după difuzarea showului. Actorul a înlocuit celebra formulă a lui Donald Trump „You’re fired”, folosită în cazul participanților eliminați pe parcurs, cu „You’re terminated”, care amintește de rolul care l-a făcut celebru în seria „Terminator”.

Citește și: `Serviciile secrete și DNA subminează independenta Justiției din România`/ RAPORT

Într-un aranjament controversat, studioul care produce emisiunea, MGM Television, a anunțat în decembrie că magnatul afacerilor imobiliare, care își va începe mandatul la Casa Albă la 20 ianuarie, va rămâne coproducător executiv al emisiunii, iar numele îi va apărea pe generic.

Citește și: Traian Băsescu, ieșire SPECTACULOASĂ: Ce zici Codruța, ce zici Florine?

Studioul a refuzat totuși să furnizeze amănunte privind salariul pe care îl va primi Donald Trump, în timp ce consiliera sa, Kellyanne Conway, a apreciat că este „improbabil” ca el să accepte o remunerație, în condițiile în care s-a angajat să nu primească salariu nici pentru exercitarea funcției de președinte al SUA.

Citește și: ‘Geniul’ din cabinetul Grindeanu: Șapte școli în șase ani

Articole similare:

Top