Obiceiul la care Carmen Iohannis nu renunță chiar dacă e Prima Doamnă

Interesant!
01.08.2015
Autor: Cristi Teodorescu

Chiar dacă a devenit Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis nu şi-a schimbat deloc stilul de viaţă şi, mai ales, obiceiul dobândit de-o viaţă, alături de soţul ei. Iar activitatea despre care vorbim este zilnică, cel puțin ori de câte ori Klaus Iohannis se află la Sibiu.

Statutul de Primă Doamnă îi dă dreptul, cel puţin teoretic, lui Carmen Iohannis de a beneficia de o mulţime de ajutoare pentru rezolvarea treburilor casnice. Ea poate apela la un bucătar sau la un chelner atunci când cuplul prezidenţial doreşte să servească masa. Doar că, actuala Primă Doamnă, despre care apropiaţii susţin că este o gospodină desăvârşită, a preferat să nu apeleze la aceste ajutoare când vine vorba de pregătirea mesei soţului ei.
”Când vine la Sibiu, preşedintelui îi găteşte soţia lui. Nimeni altcineva. El pregăteşete salatele, iar ea se ocupa de restul preparatelor culinare. Nu ştiu cum este la Bucureşti situaţia, dar, vă pot spune că atunci când se află la Sibiu sunt la fel ca înainte ca el să fi ocupat prima funcţia în stat. Prietenii de familie abia aşteaptă să fie invitaţi la ei la masă, deoarece Carmen este o gospodină desăvârşită” , a spus o sursă apropiată cuplului prezidențial care a dorit să-şi păstreze anonimatul, scrie spynews.ro

Articole similare:

Top