O vedetă de la Antena 1 spune că a fost VIOLATĂ: ‘M-a tras de păr până în toaleta restaurantului, apoi m-a împins, m-a violat’

Dive
29.08.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Elena Stroe s-a făcut remarcată după ce a participat alături de iubitul ei, Sasha, în show-ul Temtation Island – Insula Iubirii, în cadrul celui de-al doilea sezon. Iubirea lor nu a trecut testul suprem, iar bruneta a căzut în braţele ispitei Tomiţă.

Elena Stroe, controversata concurentă de la Insula Iubirii, a mărturisit că, nu cu mult timp în urmă, fostul iubit o agresa frecvent. Timp de mai bine de un an, bruneta a trăit în teroare şi în ameninţări.

Citește și: Cioloș declanșează cea mai ‘nebună’ operațiune a autorităților de până acum

„Am avut o relație cu un bărbat timp de mai bine de un an şi jumătate. Acesta mă agresa şi, culmea, insista să îi fac un copil. A fost ca un drog pentru mine! A fost o relaţie toxică”, a declarat Elena Stroe pentru SpyNews.

Un episod dramatic despre care ne-a vorbit Elena s-a petrecut la un botez la care cei doi au fost naşi: „Prima oară m-a bătut când eram la un botez. S-a sărutat cu o fată în faţa mea şi îmi cerea să îi facă poze. Am plecat afară.

Citește și: Cristian Sima, ‘brokerul fugar’, s-a întors în România. Ce dezvăluiri a făcut

Mi-a băgat mâna în gât, m-a împins în gard şi s-a luat de mine de ce nu i-am făcut poze. M-a luat la palme. Am tolerat tot cam un an jumătate. A început să dea în mine după 2 luni jumate. Ăla a fost primul episod, dar nu şi singurul. Eu înainte nu eram vulcanică, eram sub papucul bărbatului. Pe parcurs am devenit mai vulcanică, mai repezită. După ce m-a lovit afară, m-a tras de păr până în toaleta restaurantului, apoi m-a împins în toaleta, m-a violat, după ce mi-a spus să îmi refac machiajul şi să ne întoarcem la petrecere”.

Citește și: INTERVIU – Rareș Bogdan a EXPLODAT: Un bou! Un dobitoc! Ipoteză neașteptată pentru alegeri

Articole similare:

Top