O profesoară de geografie din Iași, prinsă de un elev când făcea videochat / IMAGINI 18+

HOT
14.04.2016
Autor: Cristi Teodorescu

O profesoară de geografie din judeţul Iaşi a ajuns în centrul unui scandal, după ce unul dintre elevii săi a descoperit pe internet imagini cu ea în timp ce practica videochatul.
Supriză de proporţii pentru un elev de clasa a VIII-a din satul Prisăcani (judeţul Iaşi), care naviga pe Internet pe site-uri interzise minorilor. Adolescentul a descoperit mai multe imagini şi videoclipuri explicite în care profesoara sa de geografie apărea dezbrăcată, singură sau făcând sex cu iubitul ei. Elevul a arătat imaginile deocheate mai multor colegi de-ai săi, vestea ajungând în scurt timp şi la urechile profesorilor.

Citește și: Momente HALUCINANTE la Antena 3 cu Marian Munteanu/ FOTO

Conducerea Şcolii gimnaziale din Prisăcani a fost, de asemenea, informată cu privire la imaginile explicite în care profesoara Georgiana D. apărea, directorul dispunând demararea unei anchete pentru a se afla dacă fotografiile şi filmuleţele sunt sau nu reale. Înainte ca şefii unităţii de învăţământ să ajungă la o concluzie, cadrul didactic şi-a prezentat însă demisia, având interdicţie permenentă de a mai ocupa o astfel de funcţie.

Georgiana D. are 27 de ani şi s-a mutat în satul Prisăcani din judeţul Iaşi în urmă cu doi ani. Consătenii ei spun că fata a copilărit în această comunitate, însă a plecat la Iaşi pentru studii şi s-a întors după ce mama sa a plecat la muncă în străinătate. „Când s-a întors în sat, a venit la mine aproape plângând, spunând că acceptă orice post avem, numai pentru a munci“, a declarat Mariana Catrina, directoarea unităţii de învăţământ.

Citește și: O starletă a făcut dezvăluiri complete în fața judecătorilor în dosarul ‘Prostituție pentru VIP-uri’

Iniţial, tânăra a fost încadrată ca educatoare după care, de la începutul acestui an, după eliberarea postului, a ocupat funcţia de profesor calificat suplinitor la catedra de geografie. Mariana Catrina spune că mai mulţi diriginţi de la şcoala sa au informat-o, săptămâna trecută, despre faptul că Georgiana D. ar apărea în ipostaze deocheate pe internet. „Când i-am arătat imaginile a negat şi a spus că sunt trucate“, spune Catrina care a mai relatat că luni, 11 aprilie, profesoara de geografie şi-a dat demisia din funcţie.

„Noi suntem stupefiaţi de ceea ce s-a întâmplat şi nu am crezut niciodată că am putea descoperi aşa ceva. Este o faptă extrem de gravă, care încalcă normele morale ale meseriei de cadru didactic. Îmi pare rău pentru şcoală, pentru imaginea unităţii noastre, pentru că avem rezultate bune şi nu aveam nevoie de aşa ceva“, a completat directoarea.

Citește și: Un milionar care candidează la Primăria București a dat în judecată o celebră cântăreață

Vestea că profesoara îşi completa veniturile practicând videochatul a venit ca un şoc pentru comunitatea din Prisăcani. De câteva zile, sătenii numai despre asta vorbesc, blamând-o pe Georgiana D. Eugenia Drăgan locuieşte vizavi de şcoala din localitate şi a predat timp de 42 de ani la această unitate de învăţământ. Femeia spune că a rămas surprinsă atunci când a aflat cu ce se ocupa una din succesoarele sale. „Nu am întâlnit aşa ceva cât am predat eu la şcoală. Am 42 de ani la aceasta şcoală, dar aşa ceva nu s-a întamplat şi am avut atâţia directori şi atâtea cadre. Nu se admite să vadă copiii aşa ceva“, a spus femeia.

Citește și: Se-ncinge scandalul între Tudor Chirilă şi vedetele Antenei: Răspuns dur pentru cântăreţ

O altă localnică din Prisăcani, mama unui copil în clasa 0, se arată şi ea revoltată de ocupaţia Georgianei D. „Nu e frumos, dar dacă aşa a crezut ea de cuviinţă este treaba ei. Nu trebuie să mai rămână în învăţământ“, a adăugat femeia. Georgiana D. locuieşte pe strada Zânelor din Prisăcani, iar vecinii ei au păreri diferite atunci când sunt întrebaţi despre ea. Doamna Valeria, de exemplu, spune că ştia despre ea că este o fată liniştită şi că nu şi-ar fi putut imagina că vecina ei ar putea să practice videochatul. „Nu aş fi crezut aşa ceva despre dânsa. Nu e normal sa fie profesoară şi să facă aşa ceva. Ce educaţie mai dai la copii? Eu ştiam că locuieşte cu un băiat. Nu mi-aş fi imaginat niciodată aşa ceva despre ea. Era liniştită, ne salută întotdeauna când venea spre casă“, a spus doamna Valeria.

În schimb, o altă vecină de-a femeii nu are cea mai bună părere despre dascăl: „Nu am eu nicio treabă cu ea. Nici nu salută când trece pe lângă mine“, a spus femeia.

Citește și: INCREDIBIL Maria Șarapova, iertată pentru dopaj: Toți cei care au luat meldonium scapă

Profesoara demisionară nu a răspuns nici la telefon pentru a se apăra. Fotografii cu Georgiana D. apar aferente unui cont înregistrat pe un site de videochat. Sute de imagini explicite, dar şi videoclipuri în care aceasta întreţine raporturi sexuale cu concubinul ei, pot fi vizionate, la liber, pe Internet. Chiar dacă şi-a prezentat demisia, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi spun că vor continua ancheta în acest sens pentru a evita situaţia ca Georgiana D. să se mai întoarcă în învăţământ.

„Persoana despre care discutăm este calificată, dar a fost încadrată pe post de profesor suplinitor. Ea a fost descoperită că ar fi desfăşurat activităţi necoforme funcţiei şi, deşi şi-a dat demisia imediat cum s-a constatat lucrul acesta, comisia de cercetare îşi va continua activitatea, întrucât trebuie să întocmească un raport pentru ca în continuare, în anii şcolari care urmează, să nu mai poată accede la o funcţie didactică. Nu s-a întâmplat absolut nimic în şcoală, ci în afara programului şcolar, însă cu toate acestea activitatea ei nu este conformă statutului unui cadru didactic“, a spus Magda Andreescu, inspector pentru managementul instituţional.

Citește și: Ce știe Elena Udrea despre Marian Munteanu, candidatul PNL la Primăria București

627x0 (1) 627x0 (2) 627x0 (3) 627x0 captura 1 captura 2 captura 3

sursa: adevarul.ro

 

Articole similare:

Top