O profesoară a fost ruptă în bătaie, în curtea școlii, în fața elevilor, de iubitul gelos, profesor și el / VIDEO

HOT
04.06.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Dragoste cu năbădăi între două cadre didactice dintr-o comună dâmboviţeană. Bărbatul, profesor de sport, a bătut-o pe cea cu care s-a iubit, până mai ieri, la serbarea de 1 iunie, la şcoală. Totul, pentru că ar fi aflat că profesoară de chimie i-ar fi făcut ochi dulci altui bărbat. Incidentul a fost înregistrat de o cameră de supraveghere amplasată în zonă.

Citește și: SURPRIZĂ Cine a câștigat Concursul Românii au talent

Incidentul a avut loc, la serbarea dedicată copiilor de 1 iunie, chiar în curtea şcolii din localitatea Hulubeşti. Profesorul de 25 de ani a bătut-o în văzul tuturor pe profesoara de chimie, cu 5 ani mai mare, pentru că ar fi aflat că are o aventură.

Nu a ţinut cont că în jurul său este atâta lume, printre care şi zeci de copii. S-a dus glonţ la ea şi doar directorul a scăpat-o pe profesoară din mâinile agresorului. Femeia spune că nu va depune plângere împotriva profesorului.

Citește și: „Prinţul” Presei, CTP, vesteşte întunericul!

Inspectortul şcolar a început o anchetă în acest caz.

Profesorul rănit în amorul propriu a mai fost implicat şi în alte scandaluri. S-a mai bătut cu un alt profesor din aceeaşi şcoală. Acesta nu a putut fi contactat pentru a-şi motiva gestul.

Citește și: REVOLTĂTOR Ce au găsit inspectorii în cea mai mare piață din București: OTRAVĂ curată

Articole similare:

Top