O minune a primăverii: mâncarea de Ștevie!

LifeSTYLE
16.04.2018
Autor: Revista Blogurilor

Ștevia are un gust dulce-acrișor și este folosită în diverse preparate tradiționale, în special primăvara. Alături de spanac, ștevia ocupă un rol important în curățarea și vindecarea organismului de toate toxinele acumulate în timpul sezonului rece.

Ștevia este o plantă bogată în vitamine, săruri minerale (potasiu, fosfor, magneziu, calciu, fier, zinc), proteine și fibre. Ne scapă de oboseala minții și a trupului și detoxifiază organismul. Este una dintre cele mai recomandate plante în tratarea anemiei.
Consumul de ștevie stimulează energia… citeste mai mult

Vezi sursa

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×

revistablogurilor.ro respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie și al Politicii de confidențialitate. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie, însă nu uita că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

Privacy Settings

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

These cookies allow us to count visits and traffic sources, so we can measure and improve the performance of our site.

We track anonymized user information to improve our website.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Decline all Services
Accept all Services