Nou dosar de corupție pentru Elena Udrea în urma denunțului fostei șefe AEP/ SURSE

Politica
09.04.2017
Autor: Roxana Popa

Un nou dosar de corupție stă să izbucnească la DNA Ploiești. Surse bine informate ne-au declarat că Ana Maria Pătru a denunțat fapte de corupție care ar fi fost comise de prietena ei, Elena Udrea, în speranța că va beneficia de celebrul articol 19 care înjumătățește limitele de pedeapsă pentru denunțători. Ana Maria Pătru, a intrat în conducerea Autorităţii Electorale Permanente (AEP) în anul 2007 la propunerea lui Traian Băsescu, aceasta fiind recomandată președintelui chiar de prietena sa, Elena Udrea.

Înainte de a veni la conducerea AEP, Ana Maria Pătru a fost vicepresedinte al PDL Valcea, iar presa locală a relatat despre prietenia ei cu Elena Udrea, alaturi de care si-a si facut aparitia la Pescarus (vezi foto).

Ana Maria Pătru a deținut funcţia de preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente din mai 2012 până la arestarea sa din luna noiembrie 016, fiind votată în Parlament la propunerea PDL. Anterior, între 2007 şi 2012 a fost vicepreşedinte AEP. Între 2005 şi 2007 a fost director coordonator al filialei sud-vest Oltenia a AEP.

Potrivit CV-ului postat pe siteul AEP, Ana Maria Pătru a absolvit în 2002 Facultatea de Drept a Universităţii Româno-Americane.

Articole similare:

Top