Noi detalii despre boala Denisei Manelista: Mama artistei anunță că are CANCER în tot corpul

Dive
12.06.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Când are nevoie de cel mai mare sprijin din partea lui, iubitul Denisei Răducu lipseşte. Din declaraţiile Getei Dovleac reiese faptul că singura care stă nonstop alături de artistă este doar ea.

Mama Denisei Răducu este disperată! Pentru prima dată a fost spus adevărul, iar veştile nu sunt deloc bune. Cântăreaţa se află în stare gravă şi doar o minune ar mai putea să o salveze.

Citește și: DOLIU în sportul românesc: Un fost mare campion a murit la doar 49 de ani

„Eu nu mai pot. Numai minciuni, numai acuzaţii! Am apelat la orice. (…) Noi vrem să scape, nu vrem să o omorâm. (…) Iubitul ei nu e lângă ea. El în două luni o uită, dar eu ce mă fac?”, a spus mama Denisei Răducu.

Geta Dovleac a anunţat că Denisa Răducu nu are cancer numai la ficat, acesta i-a invadat tot corpul. Femeia, printre lacrimi, este disperată de durere şi nu mai ştie ce să facă pentru a-şi salva fiica.

Citește și: Ce s-a aflat din e-mailul lui George Maior: Hackerul Guccifer a vorbit la Antena 3

„E foarte slabă, e foarte bolnavă şi numai o minune de la Dumnezeu o poate salva. Are cancer în corpul. A fost descoperit târziu. Sunt disperată, nu mai pot. Am apelat la orice. Nu mai pot. Cum poate să spună cineva la TV că nu vreau să îmi ajut copilul. (…) Ea acum e la o rezervă, ca toţi oamenii. (…) Da, normal, am chemat un preot. Toată lumea chemă pentru sănătate” a spus mama Denisei Răducu la „Acces Direct”.

Citește și: Liviu Dragnea a anunțat VIITORUL PREMIER: ‘Nebun de harnic, fără lene, fără liniște’

Articole similare:

Top